• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Hüseyin Kesenek Haberleri

Hüseyin Kesenek haberleri ve güncel Hüseyin Kesenek gelişmeleri, Hüseyin Kesenek ile ilgili tüm video, Hüseyin Kesenek fotoğrafları ve Hüseyin Kesenek haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


SİYASET

Çalışmalar kapsamında Gemici, Güney ve Esentepe Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelen Kesenek dert ve talep dinledi.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kesenek “CHP seçimlerden çekilecek” iddiasına net cevap verdi. Kesenek; “Mobbing uygulanıyor, kesinlikle...

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kesenek yaptığı canlı yayında 20 yıldır ilçeyi yönetenlere verdi veriştirdi.

SİYASET

Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız “Osmancık ilçemizde, Kardiyoloji uzmanı, Nöroloji uzmanı, Beyin cerrahı, KBB ve Kadın Doğum uzmanı yok. “dedi.

SİYASET

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken, başkan adaylarının seçim miting takvimleri netleşmeye başladı.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kesenek projelerini açıkladı, vaatlerini sıraladı.

SİYASET

Osmancık’ta 31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti Belediye Başkanı Adayı ve parti teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı ve İlçe...

SİYASET

CHP, yerel seçimlerden önce tüm adaylarını bugün Ankara’da yapılan programla tanıtıldı. CHP Çorum adayları tam kadro tanıtım toplantısına katıldı.

SİYASET

CHP Osmancık Belediye Başkanı Adayı Kesenek, 20 yıldır ilçeyi yönetenlerin sorunlara çözüm olamadığını ifade ederek; “Acele alınan kararlar Osmancık’a katma...

GÜNDEM

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Osmancık Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kesenek olarak açıklandı.

SİYASET

Sadık Eker, beşinci kez CHP'nin Osmancık İlçe Başkanı Seçildi