Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin KesenekCHP seçimlerden çekilecek” iddiasına net cevap verdi. Kesenek; “Mobbing uygulanıyor, kesinlikle seçimlerden çekilmeyeceğiz” dedi.

Yerel seçime sayılı günler kala partilerin seçim çalışmaları sürüyor.  Seçim çalışmalarını hem sahada vatandaş ile bir araya gelerek, hem de sosyal medyada yaptığı canlı yayınlar ile projelerini anlatarak sürdüren CHP Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kesenek, seçimden çekileceklerine yönelik birtakım iddiaların olduğunu ifade ederek canlı yayında açıklamada bulundu.

Başkan Adayı Kesenek, sosyal medyada yaptığı canlı yayında şunları kaydetti; “Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanı adayıyım. Desteğinize ve oylarınıza talibim. Bizimle birlikte olacağınıza ve seçimleri kazanacağımıza inanıyorum.

‘Chp Çekilecek’ Iddiasına Başkan Adayından Net Cevap Çekilmeyeceğiz

“MOBBİNG UYGULANIYOR”

Çok sıkça dolaşan bir mobbing uygulanıyor ve bizim de kulağımıza geliyor. CHP Adayının Belediye seçimlerinden çekileceği üzerine birileri sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor ve fısıltı haberciliği yapıyor.

Çöphüseyinoğlu Aylar'ı Kutladı Çöphüseyinoğlu Aylar'ı Kutladı

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde olacağız. Değerli Osmancıklı halkımla birlikte seçimlere gireceğiz ve biz bu seçimleri CHP olarak ve halkımız ile hep birlikte beraber kazanacağız.

“KESİNLİKLE SEÇİMLERDEN ÇEKİLMEYECEĞİZ”

Kesinlikle seçimlerden çekilmeyeceğiz. Bizler Türkiye’de ana muhalefet partisiyiz. Osmancık’ ta çok ciddi oylarımız var.

“OSMANCIK’IN İHTİYACI OLAN TEK ŞEY CHP”

Osmancık’ta şu an 2 şeye ihtiyaç yok. Birincisi AK Parti belediye başkanlığına, ikincisi Cumhur ittifakı yani MHP belediye başkanlığına… İlçenin ihtiyacı olan tek şey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı.

CHP’nin Osmancık’ı nasıl güzel, nasıl modern, nasıl demokrat bir belediye anlayışı içerisinde yöneteceği görülecektir. “dedi.

Editör: İlkay Sever