Çorum Milletvekili Mehmet TahtasızOsmancık ilçemizde, Kardiyoloji uzmanı, Nöroloji uzmanı, Beyin cerrahı, KBB ve Kadın Doğum uzmanı yok. “dedi.

Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz’la birlikte seçim çalışmaları kapsamında Osmancık’ı ziyaret etti. Ziyaretinde Osmancık Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Tahtasız, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutlayarak” Osmancık ilçemizde, Kardiyoloji uzmanı, Nöroloji uzmanı, Beyin cerrahı, KBB ve Kadın Doğum uzmanı yok. “dedi.

Milletvekili Tahtasız; “Osmancık’ta Kardiyoloji, Nöroloji, Beyin Cerrahı, Kbb Ve Kadın Doğum Uzmanı Yok (3)

“HASTALAR ÇORUM MERKEZE GELİYOR”

Milletvekili Tahtasız; “14 Mart Tıp Bayramı’nda Çorum Osmancık ilçemizin Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık emekçilerinin bayramını kutladık.

Çorum Merkez ve tüm ilçelerinde olduğu gibi Osmancık ilçemizde de; Kardiyoloji uzmanı, Nöroloji uzmanı, Beyin cerrahı, KBB ve Kadın Doğum uzmanı yok.

Doktor ve ekipman eksikliğinden dolayı hastalarımız mecburen Çorum merkeze geliyor. Çorum merkezde de tek hastane olduğu için inanılmaz yığılmalar oluyor.

Bu durum hem fazlasıyla yoğun çalışan doktorlarımıza hem de sıra bulamayan, muayene olamayan hastalarımıza eziyettir.

Sayın Fahrettin Koca’dan ve Cumhur ittifakı milletvekillerinin, Çorum’un çığ gibi büyüyen sağlık sorunlarına el atmasını sabırla bekliyoruz” dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kesenek, ilçe başkanı Sadık Eker ve meclis üyesi adayları ile, odaları da ziyaret eden Milletvekili Tahtasız, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker ile bir araya gelerek, esnafın kredi talebi ve krediye ulaşımı konusunda bilgi aldı.

"İki yılda bitirileceği açıklanan baraj 7 yıldır bitirilemedi" "İki yılda bitirileceği açıklanan baraj 7 yıldır bitirilemedi"

Başkan Aker, esnafın sorun ve taleplerini sıklıkla dile getirmesinden dolayı Milletvekili Tahtasız’a teşekkür plaketi takdim etti.

Milletvekili Tahtasız; “Osmancık’ta Kardiyoloji, Nöroloji, Beyin Cerrahı, Kbb Ve Kadın Doğum Uzmanı Yok (2)

“OSMANCIK BU SEÇİMDE HALKÇI BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”

Milletvekili Tahtasız, ziyaret kapsamında İYİ Parti Osmancık Seçim Ofisini de ziyaret ederek Başkan Adayı Kemal Arslan ile de bir araya geldi. Daha sonra esnaf ve kapalı pazar alanını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Tahtasız; “Osmancık bu seçimde halkçı belediyecilikle tanışacak. Hak ettiği şekilde yönetilecek. ”dedi.

Milletvekili Tahtasız; “Osmancık’ta Kardiyoloji, Nöroloji, Beyin Cerrahı, Kbb Ve Kadın Doğum Uzmanı Yok (1)

Editör: İlkay Sever