Taş ocağında patlama: Yola savurulan taşlar araçlara isabet etti, 4 kişi yaralandı Taş ocağında patlama: Yola savurulan taşlar araçlara isabet etti, 4 kişi yaralandı

Çorum'un Osmancık ilçesinde akrabalar arasında çıkan tartışmada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay ilçeye bağlı Öbektaş Köyü yaylasında meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre Müslüm Ç. ve Sadık Ç. daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen akrabaları Sadık Ç. ve Hüseyin Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Sadık Ç. silahla ateş ederek amcası Hüseyin Ç. ve kuzeni Sadık Ç.'i yaralayıp olay yerinden  Müslüm Ç.ile kaçtı.

Hüseyin Ç.-1

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 39 yaşındaki Hüseyin Ç.yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Sadık Ç. Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinden kaçan şüpheliler Sadık Ç. ve Müslüm Ç. jandarma ekiplerinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

M. Ç.

Osmancık'ta Cinayet 1 Ölü 1 Yaralı

Editör: İlkay Sever