Çorum’un Osmancık ilçesinde, ev tekstili ve züccaciye sektörüne yeni bir nefes. ES HOME dualarla hizmete açıldı.

İşletmeciliğini Emre Yaman’ın yaptığı ES HOME mağazası, geniş ürün yelpazesiyle bölge halkının taleplerini karşılamaya başladı. ‘Kalite ve estetiğin buluşma noktası’ mottosuyla faaliyete başlayan işyeri için açılış töreni düzenlendi. Ev Tekstil ürünleri gibi mutfakların olmazsa olmazı yüzlerce farklı ürünün yer aldığı 500 metre karelik mağazanın açılış kurdelesi yapılan duaların ardından protokol üyeleri ve davetlilerin katılımıyla kesildi.

Eshome (6)

“OSMANCIK’A BÜYÜK KATKILARI OLSUN”

Açılışa katılan Osmancık Kaymakamı Furkan Duman, işyerinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek; “Osmancık halkından çok kıymetli arkadaşların açmış olduğu bu işyerinin hayırlı, bereketli kazançlara sahip olmasını diliyorum. İnşallah güzel bir şekilde çalışırlar. Kendilerine ve Osmancık’a büyük katkıları olur. “dedi.

Eshome (10)

“MAĞAZAMIZA TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BEKLERİZ”

SAMULAŞ’ta en düşük maaş 45,5 bin TL oldu SAMULAŞ’ta en düşük maaş 45,5 bin TL oldu

Ürün çeşitliliği ile zenginleştirilen mağazanın işletmecilerinden Emre Yaman, açılışa katılan herkese teşekkür ederek; “Mağazamızda ev tekstil, paket, ambalaj, züccaciye, hediyelik ürünler, oyuncak, ev namına her ürün var. Mağazamıza tüm hemşerilerimizi bekleriz. ”dedi.

Yeni Mahalle Adliye Sokak Numara 22’de, açılışa özel indirimlerle kapılarını açan ES HOME’ un açılış törenine Osmancık Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkan Vekili Mahmut Atmaca, STK ve Siyasi Partilerin başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Eshome (8)Eshome (9)Eshome (6)Eshome (7)Eshome (4)Eshome (5)Eshome (2)Eshome (3)Eshome (1)

Editör: İlkay Sever