Osmancık’ta Cumhuriyetin 100. yılı anısına doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Amasya Üniversitesi’nden sınavlara hazırlanan öğrencilere çorba ikramı Amasya Üniversitesi’nden sınavlara hazırlanan öğrencilere çorba ikramı

Cumhuriyetin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Osmancık’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 100. yılı dolayısıyla Ömer Derindere Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri doğa yürüyüşü düzenledi.

Okul öğretmenleri Ahmet Bilgili, Abdullah Kanıtemiz ve Hüseyin Korkmaz eşliğinde Havdan mevkiinde düzenlenen yürüyüşte, öğrenciler hem piknik yapıp stres attı hem de temiz doğa havası alma fırsatı buldu. Etkinlik sonunda öğrenci ve öğretmenler temiz çevre duyarlılığı da göstererek piknik alanında birikmiş olan çöpleri toplayarak günü tamamladı. Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Mustafa Yıldırım, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının farklı etkinlik ve faaliyetlerle kutlanmaya devam edileceğini belirterek etkinliği düzenleyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Etkinlik sonunda öğrenci ve öğretmenler temiz çevre duyarlılığı da göstererek piknik alanında birikmiş olan çöpleri toplayarak günü tamamladı. Osmancık’ta Cumhuriyetin 100. yılı anısına doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Okul öğretmenleri Ahmet Bilgili, Abdullah Kanıtemiz ve Hüseyin Korkmaz eşliğinde Havdan mevkiinde düzenlenen yürüyüşte, öğrenciler hem piknik yapıp stres attı hem de temiz doğa havası alma fırsatı buldu.

Editör: İlkay Sever