Çürük raporu verilen Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lise yeniden yapılıyor. Lisenin inşaat çalışmalarına başlanıldı.

Hakkında YIK-YAP kararı olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin inşaat çalışmalarına başlanıldı.  Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, çalışmaları yerinde inceledi.

Güngör, Hafızlık İcazetnamesini teslim aldı Güngör, Hafızlık İcazetnamesini teslim aldı

Yapım ile ilgili açıklamalarda bulunan Okudan , “Milli Eğitim Bakanlığının  Mevcut Eğitim  Yapıları  ile ilgili Ülkemiz  Genelinde  Yapılan  Deprem Güçlendirme  Çalışmaları Kapsamında Çürük Raporu verilip yıkılacak olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi aynı ada ve parsele yeniden yapılıyor. Memleketimize hayırlı oldun” dedi.

Çürük raporu verilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor (2)

Okudan, Lisenin 16 derslik 4 kattan oluştuğunu belirterek; “Zemin ve 3 adet normal kat şeklinde inşa edilen lise, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, Fen Dersliği, Fizik, Kimya ve Biyolojik Laboratuvarı ve Görsel Sanatlar Odası yapılacak şekilde planlandı ve inşaatına başlanıldı.

İşin Süresi 450 gün olarak belirlendi ve 2025-2026 Eğitim yılı 1.tarıyıl dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında  büyük emekleri  olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a , Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin’e ve Çorum  Milletvekilimiz Sayın AV. Oğuzhan Kaya’ya  Osmancık halkı adına  teşekkür ederim. ”dedi.

Çürük raporu verilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor (7)Çürük raporu verilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor (5)Çürük raporu verilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor (6)Çürük raporu verilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor (3)Çürük raporu verilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor (4)Çürük raporu verilen Cumhuriyet Anadolu Lisesi yeniden yapılıyor (1)

Editör: İlkay Sever