Geçtiğimiz günlerde zeytin fidanı dağıtım törenine katılan Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya 40 metrelik caddelerle Osmancık’ı güzelleştireceklerini belirtti.

Milletvekili Kaya, 24 saat açık kütüphane yapılacağını, Kırkdilim tünellerin çalışmaların devam ettiğini ve kale etrafındaki kamulaştırmaya da değindi.

“OSMANCIK BİZİM ŞEHRİMİZ”

Kaya şöyle konuştu; “ Osmancık bizim şehrimiz. Yeter ki üretelim, bizler her daim sizin yanınızdayız. Osmancık’a, Osmancıklıya hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hizmetler Cumhurbaşkanı’mızın katkılarıyla oluyor. Buradan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bizi Cumhurbaşkanı’mız hiçbir zaman boş çevirmedi.

Depreme savaşa rağmen, Kırkdilim’de çalışmalar hızla devam ediyor, şu an tünel içerisinde asfaltlama çalışmaları yapılıyor.”dedi.

“24 SAAT AÇIK KÜTÜPHANE YAPIYORUZ”

Anzer balı üretimi yapan arıcılar yeni sezondan ümitli Anzer balı üretimi yapan arıcılar yeni sezondan ümitli

Osmancık’a her türlü istihdamı ve üretimi sağlayarak çalışmaya devam edeceklerini belirten Milletvekili Kaya; “Osmancık’a bir kültür merkezi yapıyoruz. Çok amaçlı salonlar, 24 saat açık kütüphane, gençlik merkezi, bilimsel çalışmaların yapılacağı alanların olduğu bir kütüphane, spor tesisleri ve okullar.

Tüm okullarımızı yeniledik. Bu şehre hizmet ediyoruz. Biliyoruz ki bu rakamlar gelip geçici bu süreç içerisinde kimseyi kırmadan dökmeden, herkesi mutlu ederek, bizim amacımız her bir Osmancıklıyı mutlu etmek. Her bir Osmancıklının işinin gücünün iyi olması, herkesin birbirine kardeşlikle ve mutlulukla sarılabildiği, herkesin güven ve huzur içerisinde yaşadığı farklı bir ilçe inşa etmek. İnşallah Kızılırmak üzerine de şişme savak ihale edildi. Nisan ayı gibi müteahhit orada işe başlayacak. İlçemizin diğer eksikliklerini de tamamlayarak, her türlü istihdamı sağlayarak hizmet edeceğiz. ”dedi.

“40 Metrelik Caddelerde Osmancık’ı Güzelleştireceğiz”

Kale etrafındaki kamulaştırma konusuna da değinen Milletvekili Kaya; “Kalenin etrafında, Güney Mahalledeki alanların bir kısmını kamulaştırdık.  Yaklaşık 210 milyonluk faizi ile 240 milyonluk parayı gönderdik, hak sahipleri alıyorlar. İnşallah Hıdırlık ve Kızılırmak Mahallerindeki alanların da projelerini yaparak şehrimizi oralarda da güzelleştireceğiz. Oralarda da büyük 35-40 metrelik caddelerle, alanlarla güzelleştireceğiz. 

Bizim sevdamız bu şehre, sizlere, hizmet etmek. Onun için de her bir Osmancıklının bir sevdası, bir hayalinin olması lazım. Bu şehri ben daha nasıl güzelleştiririm, ben nasıl istihdama katkıda bulunurum demesi lazım. Onun için herkesin birbirini sevdiği bir Osmancık olması lazım. ”dedi.

Editör: İlkay Sever