İmtiyaz Sahipliğini Bilal Çevrim’in üstlendiği Osmancık Evrim Gazetesi bünyesinde faaliyet gösteren www.evrimgazetesi.com adlı internet sitesinin Çorum Ofisi de 1 Aralık 2023 tarihinde Yeniyol Mahallesi Azapahmet sokak Leblebicioğlu İş Merkezi Kat:2/33 adresinde hizmete açılmıştı.
GENÇ VE DİNAMİK KADRO 
Yaklaşık 1.5 aydır interaktif ortamda yayınını sürdüren ve yayın kadrosunu da kısa sürede tamamlayan www.evrimgazetesi.com adlı internet sitesinin editörlüğünü Sedanur Çırpar ve Tuğba Yoldaş üstlenirken, Haber Merkezi muhabir kadrosunda Yılmaz Yolcu, Orhan Özhaznedar ve Çağrı Çevrim görev aldı.
Evrim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Çevrim yönetimindeki www.evrimgazetesi.com sitesi önümüzdeki süreçte önemli bir takipçi sayısına ulaşmayı hedeflerken, Çorum'un dünyaya açılan penceresi olma yolunda da önemli bir ivme yakalamayı hedefliyor.
 38 YILLIK BİRİKİM VE TECRÜBE..
16 Haziran 1986 tarihinde gazeteciliğe başlayan Nihat Karalar, çeşitli yerel gazetelerde muhabirlik, sayfa editörlüğü, haber yönetmenliği ve sorumlu yazı işleri müdürlüğü olmak çeşitli görevlerde bulundu. 
Halen 6 Kasım 2015 tarihinden beri interaktif ortamda yayın yapan www.bsgmedya.com adlı haber sitesinin Genel Yayın Yönetmenliği ve Sorumlu Yazışleri Müdürlüğü görevini de sürdüren Nihat Karalar, 25 Ocak 2024 tarihi itibaren de www.evrimgazetesi.com internet sitesi Sorumlu Yazı işleri Müdürlüğü görevini üstlendi.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi olan Nihat Karalar, aynı zamanda Çorum  Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu’nda Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi olarak  yer aldı.

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

3868c52c-10ef-4314-b29c-352d0d89aaea

Editör: Eray Uzun