Çorum'da Satranç Şöleni yaşandı Çorum'da Satranç Şöleni yaşandı

Görev teslim töreni nedeniyle bir açıklama yapan Fatih Işık; yaklaşık 5 yıla yakın bir zamandır yürüttüğü Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Seyit Ahmet Güher'e teslim etmiş bulunduğunu bildirdi. 
Işık; ‘Görev sürem boyunca birlikte çalışmalar gerçekleştirdiğim kıymetli gençlik kolları yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, Seyit kardeşime de hayırlı çalışmalar dilerim.’ifadesinde bulundu.
Saadet Partisi Çorum Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devralan Seyit Ahmet Güher ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
‘Bize bu göreve layık gören, tevdi eden kıymetli İl Başkanım Faruk Cıdık bey başta olmak üzere Fatih Işık başkanıma ve tüm dava kardeşlerime teşekkür ederim. Elimizden geldiği kadarıyla takatimizin son damlasına kadar ülkem için, milletim için, genç kardeşlerimiz için, ümmetin dirliği ve birliği için Rabbimin izniyle mücadelemize devam edeceğiz.’ 
28. Dönem Türkiye'nin en genç milletvekili adayı olan Seyit Ahmet Güher, 14 Mayıs yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden Saadet Partisi (SP) kadrosu adayı gösterilmişti. Güher ayrıca Saadet Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nı yürütmekte idi.

Editör: Nihat Karalar