Aldığı birçok eğitim ile adından söz ettiren Uzman Klinik Psikolog Ayşenur Ölmez, kurucusu olduğu Çorum Hayat Psikoloji Merkezi'nde çevrimiçi terapi bünyesinde hem online hem de yüz yüze danışan alıyor.

Uzman Klinik Psikolog Ayşenur Ölmez, kurucusu olduğu Çorum Hayat Psikoloji Merkezi'nde çocuk, ergen, yetişkin ve çift alanlarında psikolojik danışmanlık hizmetlerini hem yüz yüze hem de online olarak veriyor.

Detaylı bilgi ve randevu için Çorum, Yeniyol Mahallesi Sepetçi Sokak Güllüoğlu İş Merkezi numara 3/3’de adresinde Çorum Hayat Psikoloji Merkezini ziyaret edebilir, 0534 421 74 84 iletişim kurabilirsiniz.

Psk. Ayşenur Ölmez (2)

Psikolog Ayşenur Ölmez kimdir?

Uzman Klinik Psikolog Ayşenur Ölmez, 1998 yılında Çorum’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. Lisans eğitimini Ankara - Çankaya Üniversitesi - İngilizce Psikoloji Bölümü'nde şeref öğrencisi olarak tamamladı.

Patlamada Çorumlu genç ağır yaralandı Patlamada Çorumlu genç ağır yaralandı

Lisans hayatı boyunca birçok farklı kurumda staj yapma imkanı buldu. Lisans sürecini tamamladıktan sonra özel bir eğitim kurumunda kurum psikoloğu olarak çalıştı, öğrenci ve velilere birçok kez bilgilendirici seminerler düzenledi.

İstanbul Gedik Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını yüksek şeref öğrencisi olarak tamamlamladı.

Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Oyun Terapisi, Çocuklarda Projektif ve Objektif Testler eğitimlerini aldı.

Şu anda kurucusu olduğu Çorum Hayat Psikoloji Merkezi'nde çocuk-ergen-yetişkin ve çift alanlarında online ve yüz yüze olarak aktif danışan görmekte.

Editör: İlkay Sever