Osmancık’ta 1000 metre sahipsiz ağ ele geçirildi Osmancık’ta 1000 metre sahipsiz ağ ele geçirildi

Osmancıklı hemşerimiz Hafız Mustafa Efe, Mekke'de Gazze ve Filistin kelimelerini kullandığı için gözaltına alındığını söyledi.

Osmancıklı Hafız Mustafa Efe, Umre ziyareti için gittiği Mekke'de zor anlar yaşadı. Hafız Mustafa Efe, Mekke'de Gazze ve Filistin kelimelerini kullandığı için gözaltına alındığını söyledi.

FİLİSTİN VE GAZZE KELİMELERİNİ SÖYLEDİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINDI

Kuran’ı Kerim Güzel Okuma 1996 Türkiye birincisi hemşehrimiz Hafız Mustafa Efe, konuyla ilgili olarak sosyal medyadan kısa bir video yayınlayarak "Şu an Mekke'de Filistin ve Gazze kelimelerini söylediğimiz için gözaltındayız." ifadelerini kullandı. Efe daha sonrasında ayakları kelepçelenmiş haldeki fotoğrafını da paylaştı.

Paylaşımının ardından bilgilendirmede de bulunan heşehrimiz Mustafa Efe;

"Değerli kardeşlerim,
Elhamdülillah şu an için herhangi bir sorun yok. Gözaltı süremiz bitti ve ibadetlerimize devam ediyoruz. 

Bunu ifade ettikten sonra bir hususu tashih etmek isterim. 

Şahsımla ilgili paylaşımlar ve haberler “Aziz Mahmud Hüdayi Camii İmam Hatib-i” olarak yapılmakta.
Oysa şahsım Aziz Mahmud Hüdayi Camimizin eski İmam Hatibiyim. Şu an Diyanet İşleri Başkanlığımızın personeli değilim. Emeklilik dilekçemi geçtiğimiz süreç içerisinde DİB’e sunmuştum. Hali hazırda ilmi çalışmalarıma ve ticari faaliyetlerime devam etmekteyim. 
*Gözaltında olduğumuz süre içerisinde ve sonrasında; arayan, soran, ilgi ve alaka gösteren tüm devlet büyüklerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum.
Kabe’den Selam ve Dua ile…

mustafa efeMustafa Efe-1

Editör: İlkay Sever