Osmancık MYO’lu öğrenciler teorik bilgilerini pratikle birleştirdi, kaynakla kesim yaptı.

Örnek projede dini ve akademik eğitim bir arada yapılıyor Örnek projede dini ve akademik eğitim bir arada yapılıyor

Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu, öğrencilerinin donanımlı, deneyimli ve bilgili bir şekilde mezun olabilmelerini amaçlayarak teknik geziler düzenliyor.  Bu kapsamda Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Doğanlar Makine ziyaret edildi.

Tasarım Bölümü Endüstri Ürünleri Tasarımı Programı öğrencilerinin edindikleri bilgileri deneyimleme fırsatı sunan gezide, Doğanlar Makine işletmecisi İsmail Doğan, torna tesviye, kaynak ve lazer kesim gibi cihazları birebir uygulamalı olarak anlattı ve tanıttı.  MYO’lu öğrenciler teorik bilgilerini Okul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Muhammed Fatih Zorlu ve işletme sahibinin gözetiminde pratiğe dökerek kaynakla kesim yaparken, derste ögrendiklerini uygulamalı olarak görme imkanı da buldu.

ZORLU; “ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEKİ TECRÜBE YAŞADI”

Öğrencilerin mesleki bilgilerinin pratikle birleşmesi için teknik gezi düzenlediklerini belirten Okul Müdür Yardımcısı Zorlu “Öğrencilerimizin mesleki tecrübelerinin artması, teorik bilgilerinin yanına pratikle birleşmesi için teknik gezimizi düzenledik.

Öğrencilerimiz birebir torna, delme matkabı, kaynak ve lazer kesim cihazlarını çalışır vaziyette, işleme şekillerini görmüş, aynı zamanda ufak bir tecrübe yaşamış oldu.

Desteğinden ve katkılarından dolayı İsmail beye teşekkür ediyorum. “dedi.

Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (3)-1

DOĞAN; “ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İşletmelerinde Tarım Makine İmalatı, Metal İşleri Saç Kesim ve Büküm gibi konularda hizmet verdiklerini belirten İsmail Doğan; “Üniversite öğrencilerimize, torna, freze gibi cihazlarımızı gösterdik. İşletmemizde yapılan makine ekipmanlarını, malzemelerini, tasarım aşamasından yapım aşamasına, cıvatasına varana kadar kendi imalatımız olan  tüm makinelerimizi projeleri de dahil olmak üzere öğrencilerimize anlattık.

Doğanlar Makine olarak okulumuza ve öğrencilerimize kapımız her zaman açık. Gereken her ne ise tüm desteğimizi vermeye devam edeceğiz” dedi.

Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (1)-1Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (4)-1Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (2)-1Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (4)Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (5)Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (2)Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (3)Osmancık MYO öğrencileri, teorik bilgiyi pratiğe döktü (1)

Editör: İlkay Sever