Hayırsever iş adamlarından bin 850 öğrenciye kırtasiye desteği Hayırsever iş adamlarından bin 850 öğrenciye kırtasiye desteği

Osmancık YBO bünyesinde “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)” projesi kapsamında öğrenciler fıstık çamı fidesi dikti.

Osmancık YBO bünyesinde bulunan Özel Eğitim Sınıfı ve Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)” projesi kapsamında okul bahçesine fıstık çamı fidesi dikti.

Okul Müdiresi Pelin Morkoç, projeye katılan Özel Eğitim Sınıfı ve Atatürk Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri ve öğrencilerine yarınlara, yeşil bir doğa bırakmak için yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Öğrencilerden örnek çevre duyarlılığı (2)

Öğrencilerin ağaçları dikmekten büyük bir memnuniyet duydukları gözlemlenirken neler hissettikleri de soruldu.

Okul bahçesine 5 adet fıstık çamı diken öğrenciler; “Ağaçların fidelerini diktiğimize çok sevindik. Büyüyüp kocaman ağaç olacaklar Ağaçlardan kâğıt olacak, odun olacak, havada oksijen çoğalacak, yağmur yağdıracak, altında ve çevresinde çiçekler olacak, insanlar piknik yapacak, güzel bir doğal manzara olacak. İnşallah güzel şekilde büyürler. “dedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Osmancık İlkokulu 2.Sınıf öğretmeni Abdullah Başal ve 3.sınıf öğretmeni Gülçin Uslu gözetiminde öğrenciler Çorum Müzesi ve Millet Bahçesi gezme imkanı da buldu.

Çorum Müzesi

Editör: İlkay Sever