Üyeleri arasında dayanışma sağlayarak, hizmet ve rekabet gücünü arttırmak konusunda önemli bir güç oluşturmak, sektör bazında karşılaşılan sorunların çözümünde önderlik etmek amacıyla kurulan Çorum MOBYAT’ın ilk toplantısı Anitta Otel’de gerçekleştirildi.

Sektörün birliğini koruyarak gücüne güç katmak için bir araya geldiklerini kaydeden Çorum Mobilyacılar ve Yatakçılar Derneği (Çorum MOBYAT) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kerman, kurulmalarının hemen ardından Samsun’da bulunan Karadeniz Federasyonu’na üye olduklarını, tüm federasyonların da Mobilya Yatak Sanayicileri ve Perakendecileri Konfederasyonu çatısı altında toplandığını söyledi.

“Birlikteliğimizi çok daha güçlendirerek büyümek, sektördeki tüm meslektaşlarımızla el birliği içerisinde çalışmalarımıza devam etmek öncelikli beklenti ve hedeflerimizdendir” diyen Kerman, sektörde yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için çaba göstereceklerini dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Gökhan Kerman’ın üstlendiği Çorum MOBYAT’ın yönetimi Dursun Ceylan (Başkan Yardımcısı), Burak Erkan (Sayman), Murat Erdal (Genel Sekreter) ve Tayfun Durmuşbaş’tan (Asıl Üye) oluştu.403732052_842281464564520_2893425918624776204_n

Editör: Haber Merkezi