Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen ve dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda derneğin çalışmaları ve yapılması gereken plan ve projeler değerlendirilerek, köyün kalkınması, gelişmesi, güzelleşmesi çerçevesinde bazı kararlar alındı.

Divan Başkanlığını Arap Aydoğdu’nun yaptığı, İbrahim Doğan ve Murat Gül’ün Divan Heyeti’nde görev aldığı kongrede saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından derneğin gelir ve gider bilançoları okunarak ibra edildi.

CHP'li eski vekilin eşi Özel Kalem Müdürü oldu! CHP'li eski vekilin eşi Özel Kalem Müdürü oldu!

Daha sonra tek liste ile gidilen seçimler sonucunda mevcut Dernek Başkanı Kenan Uğurcan yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu ise Bayram Kentel, Servet Kurtoğlu, Murat Gül ve Kazım Şeremet’ten oluştu. Denetim Kuruluna ise Hasan Doğan, Salih Türkoğlu ve Haydar Çelik seçildi.

Kongrede kendisine ve yönetimine güvenen tüm dernek üyelerine teşekkür eden Dernek Başkanı Kenan Uğurcan, köylerini geliştirmek ve güzelleştirmek adına çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Kongrede yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik üzerinde durularak, köyün temel sorunlarının çözümü, beklenen hizmetlere kavuşulması, derneğin gücünün ve üye sayısının artırılması noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

414474201_866265492166117_3660123298451314967_n

Editör: Nihat Karalar