Osmancık’ın minik güreşçileri en zorlu idmana bana mısın demedi… Minik güreşçiler adeta komando eğitimi ile müsabakalara hazırlandı.

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Küçükler Serbest ve Greko Romen Güreş İl Birincilikleri müsabakaları 1-2-3 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çorum Tevfik Kış Spor salonunda yapılacak olan müsabakalar öncesi Osmancık’ın minik güreşçileri Önder Öğreten’in antrenörlüğünde doğa ve salon antrenmanlarını yaptı. Minik güreşçiler hedeflerine ulaşmak için ipe tırmanıp, dağ, tepe demeden çalışmalarını sürdürdü.

En zorlu idmanlara bana mısın demeyen minderin aslanları bugün sat 10:00’da başlayacak olan Küçükler Güreş Müsabakaları Serbest Kategoride başarılı olabilmek için mücadele edecek.

23 Nisan’ı şenlik havasında yaşadılar 23 Nisan’ı şenlik havasında yaşadılar

Osmancık’ın Minik Güreşçileri

Minderin Aslanları Komanda Eğitimi Ile Müsabakalara HazırlandıMinderin Aslanları Komanda Eğitimi Ile Müsabakalara Hazırlandı (1)Minderin Aslanları Komanda Eğitimi Ile Müsabakalara Hazırlandı (2)Minderin Aslanları Komanda Eğitimi Ile Müsabakalara Hazırlandı (3)

Editör: İlkay Sever