23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmancık 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda şenlik havasında yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmancık 75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda şenlik havasında yaşandı. Birbirinden şık ve renkli kostümlerle sahneye çıkan öğrenciler, hazırladıkları koreografiler ve performanslarıyla da adeta görsel bir şölen sundu.

Kutlamalarda halk oyunları, müzikli dans gösterileri, rontlar, geleneksel çocuk oyunları izleyenlerden büyük alkış aldı.

23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (5)

Okullarda ara tatil sonrası öğrenciler dersbaşı yaptı Okullarda ara tatil sonrası öğrenciler dersbaşı yaptı

Kutlama programı ve okul şenliği sonunda velilere, öğrencilere ve davetlilere pilav, ayran, dondurma ikramında bulunuldu. Okul bahçesinde oyun havuzu, yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar 23 Nisan’ı şenlik havasında yaşadılar.

Öğrencilerin bayramını kutlayan Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederek, programda emeği geçen öğretmen ve okul idaresine teşekkür etti.

23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (7)23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (4)23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (5)23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (8)23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (2)23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (3)23 Nisan’ı Şenlik Havasında Yaşadılar (1) Copy

Editör: Yılmaz Yolcu