Osmancık’ın gururu olan genç badmintoncularımız, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen Zagreb Youth Open 2024 Badminton Turnuvası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek büyük bir başarıya imza attılar!

20-22 Eylül tarihleri arasında 19 ülkenin katılımıyla gerçekleşen turnuvada, Osmancık Barış Boyar Badminton SK Milli Takım sporcularımızdan Çağan Boyar çift erkekler kategorisinde partneri Turan Özden ile ikinci, yine Milli Takım sporcularımızdan Yağmur Koçak partneri Deniz Çelikbaş ile üçüncü gelerek büyük bir başarıya daha imza attı.

Milli Takım Antrenörü Barış Boyar, Osmancık’ın spor alanındaki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne seren genç sporcuları elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik etti. Boyar kulüp antrenörü Eren Murat Güngör başta olmak üzere U13 Badminton Milli Takımında görev yapan, sporcuları ve antrenörlerini de kutladı.

Amasya’da sahada gerginlik Amasya’da sahada gerginlik

Sporcuların uluslararası organizasyonlarda yarışabilme olanağı sağlayan başta Federasyon Başkanı Ercan Yıldız olmak üzere tüm Federasyon Yönetimine de teşekkür eden Boyar; “Sporcularımızın üzerinde emekleri olan ve destek sağlayan Vekilimiz Oğuzhan Kaya’ya, Kaymakamımız Furkan Duman’a, Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör’e ve Spor İl Müdürümüz Hüseyin Şahin’e şahsım ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: İlkay Sever