Çorum’un Osmancık ilçesinde karşısına çıkan köpeğe çarpmama için yoldan çıkan otomobilin takla atması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kazadan 8 saat sonra yardım isteyen sürücünün araçtaki arkadaşı hayatını kaybetti Kazadan 8 saat sonra yardım isteyen sürücünün araçtaki arkadaşı hayatını kaybetti

Kaza Çorum Yolu, Çengele mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Çorum’dan Osmancık istikametine seyir halinde olan 05 ACS 441 plakalı aracın önüne bir anda köpek çıktı.

Aniden otomobilin önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü Emre Yaman direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil yoldan çıkarak takla attı ve ters bir şekilde sulama kanalına düştü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde bulunan sürücü Emre Yaman, yolcular Hasan Bulut ve Hidayet Arslaner hayati tehlike arz etmeyecek şekilde muhtelif yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 2 ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Köpeğe çarpmamak için yoldan çıkan otomobil takla attı 3 yaralı (4)

Köpeğe çarpmamak için yoldan çıkan otomobil takla attı 3 yaralı (2)Köpeğe çarpmamak için yoldan çıkan otomobil takla attı 3 yaralı (1)

Editör: İlkay Sever