Saldırıda hayatını kaybeden Çorum'un Oğuzlar ilçesi nüfusuna kayıtlı Murat Zurnacı ile oğlu Mücahit Zurnacı toprağa verildi.

Olay, 3 gün önce gece 00:00 sıralarında Ankara'nın Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi 1422. Sokak’ta yer alan bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, Mecnun Ekinci (42), birkaç gün önce komşusu Murat Zurnacı ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Komşular, gece saatlerinde tekrar tartışmaya başladı. Kavganın alevlenmesi üzerine Ekinci, tabanca ile komşularına saldırdı. Saldırı sonucu Murat Zurnacı ile oğlu Mücahit Zurnacı ve o esnada evde bulunan arkadaşı Mustafa Öztürk hayatını kaybetti. Zurnacı’nın ağır yaralanan eşi Şengül Zurnacı ise ambulansla hastaneye nakledildi. Olayın ardından kaçan zanlı Mecnun Ekinci ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

BABA-OĞUL  ÇORUM'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Odunlukta çıkan yangın 6 saatte söndürüldü Odunlukta çıkan yangın 6 saatte söndürüldü

Saldırıda hayatını kaybeden Çorum'un Oğuzlar ilçesi nüfusuna kayıtlı Murat Zurnacı ile oğlu Mücahit Zurnacı ilçede toprağa verildi.  Aynı saldırıda ağır yaralanan, anne Şengül Zurnacı'nın ise  yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.  Şengül Zurnacı'nın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Oğuzlar'da toprağa verilecek.

Editör: İlkay Sever