Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel medya çalışanlarıyla bir araya geldi.

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Gazeteciler için önemli bir gün olan 10 Ocak’ta, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla Öğretmenevinde düzenlenen programda bir araya geldi. Gazetecilik mesleğini emek ve özveriyle icra eden medya çalışanlarıyla sohbet eden Kaymakam Akpay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek iyi çalışmalar diledi.

Program sonunda Osmancık Aile Destek Merkezi'ndeki kursiyerler tarafından hazırlanan ilçenin tarihi ve kültürel simgelerinin yer aldığı magnetlerinde yer aldığı hediye paketi kaymakam Akpay tarafından basın mensuplarına takdim edildi. 

Programa, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Öğretmenevi Müdürü Yılmaz Ağırdaş ve Müdür Yardımcısı Süleyman Yiğit, Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim, ile ilçede görev yapan basın çalışanları katıldı.

Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

Kaymakam Akpay, yerel basın ile bir araya geldi (2)Kaymakam Akpay, yerel basın ile bir araya geldi (1)-1Kaymakam Akpay, yerel basın ile bir araya geldi (1)

Kaymakam Akpay, yerel basın ile bir araya geldi

Editör: Tuğba Yoldaş