Vali Dağlı'dan  İl Jandarma Komutanlığına taziye ziyareti Vali Dağlı'dan İl Jandarma Komutanlığına taziye ziyareti

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı gün kala çalışmalarda hız kazandı.
2019 Seçimleri’nde muhtarlığı küçük bir oy farkı ile rakibine kaptırdığını dile getiren Şemsi Özdemir; geçirmiş olduğu trafik kazasında eşi kamyoncu Hamza Özdemir’i kaybetmiş ve kendisi de yoğun bakıma kaldırılmıştı. 
Hastanedeki tedavisi tamamlanan Şemsi Özdemir, işinin başına geçerek kaldığı yerden devam etmeye başladı. Muhtarlık seçimlerinde kendine ve Kale Mahallesi sakinlerine güvendiğini belirten Şemsi Özdemir; ‘‘Bu seçimde kazanan Kale Mahallesi olacak’ diye konuştu.
‘KENDİME VE MAHALLE SAKİNLERİNE GÜVENİYORUM’
‘Bu seçimde kazanan Kale Mahallesi olacak’ diye konuşan Şemsi Özdemir, “Önce Kale Mahallesi sakinlerine sonra kendime güveniyorum. 25 yıldır ticaretle uğraşıyorum. Tüm kesimlerle içli dışlıyım. Kale Mahallesine hangi hizmetler gerekli ise onları tesbit edip başaracağıma inanıyorum. İş hayatımda olduğu gibi muhtarlıkta da başarılı olacağım. Rahmetli eşime başaracağıma dair söz verdim. Kale Mahallesi sakinleri ile Allah’ın izniyle bu işi de başaracağım.’ ifadesinde bulundu.
ŞEMSİ ÖZDEMİR KİMDİR?
Şemsi Özdemir, 1969 yılında Çorum’un Ortaköy İlçesi Yaylacık Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulunu köyünde tamamladı. Takvim yaprakları 1983 yılını gösterdiğinde Çorum Merkez Narlık Köyü nüfusuna kayıtlı kamyoncu esnaflarından Hamza Özdemir ile evlendi. Bu evliliğinden 1 öğretmen, 1 doktor ve bir de müzisyen olmak üzere üç evlat dünyaya getirdi. 25 yıldır esnaflık yaparak ticaretle uğraşıyor.

2f3bb9d9-adff-4e25-aab6-32469a1aed98

Editör: Sedanur Çırpar