Parti binasında düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Samsunlu,” Belediyeciliği herkes sadece plan yapmak ve bina yapmaktan ibaret sanıyorlar ancak biz Cumhuriyet halk partili belediyeler olarak sosyal demokrat belediyeciliğinde şeffaflığında ne demek olduğunu herkese göstermek yaşatmak istiyoruz. Tabi bu projelerimizi hazırlarken vizyonumuzu, misyonumuzu ortaya koymak da gerekiyor. Misyonuz adil şeffaf hesap verilebilir ve katılımcı bir sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile Çorum ilimizi yönetmektir” dedi.

Samsunlu,” Vizyonumuz da hep birlikte Çorum’u tüm dünyada parmak ile gösterilecek sosyal demokrat belediyeciliğin örnek bir merkezi haline getirmektir. Geçmişten aldığımız güç ile tüm yuttaşlarımıza ümit olacagız. Bugün değişim nasıl umutsuz olmamayı herkese gösterdiyse ülkemizin ve partimizin kurucuları Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 100 yıl önce nasıl umutsuz olmamayı herkese gösterdiyse bizde geçmişimizden aldığımız güç ile tüm yurttaşlarımıza umut olacağız. İşte bu vizyon ve misyon ışığında parti örgütümüzün gücüne inanan parti emekçilerimizle ve vatandaşlarımız ile birlikte Çorum ilimizi yönetmek için cumhuriyet halk partisi Çorum Belediye Başkan Aday Adaylığımı huzurunuzda ilan ediyorum” dedi.

 Önümüzdeki yerel seçimler, gelecek genel seçimlerin anahtarı olacaktır diyen Osman Samsunlu,” hep birlikte çalışacağız hep birlikte başaracağız. Çorum‘u elde edeceğimiz başarılar ile iktidarı değiştirilmesinde bir katkı da biz koyacağız en son yerel seçimlerde memleketimizin pek çok yerinde nasıl baharlar geldiyse yine baharlar gelecek Çorum da yeni baharlara merhaba diyeceğiz. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer size söz veriyorum yerel seçimleri aldıktan sonra önümüzdeki genel seçim sonuçlarının açıklandığı akşam hep birlikte yine burada toplanacağız ve bu baba evinde Atatürk’ün vasiyetini tutmuş, partimizi iktidar yapmış bu partinin evlatları olarak hep birlikte başaracağız . Hikayemiz yeni başlıyor Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapana kadar durmak yok hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

406443144_785479760259010_2484013261646174685_n

Editör: Eray Uzun