Kargı Seri Spor, Ulukavak Spor karşılaşmasında 11 golün atıldığı maça protestolar damga vurdu.

Hafta sonu Kargı Seri Spor sahasında Ulukavak Sporu ağırladı. Maçın ilk 15. dakikasında 2 kırmızı kartla 9 kişi sahada kalan Kargı Seri Spor oyuncuları, 25 dakika boyunca alınan kararı protesto ederek, rakibe, oyuna ve topa müdahale etmedi. Durma eylemi yapan Kargı Seri Spor bununla da kalmayıp kendi kalesine de goller atarak tepkisini gösterdi.

Uğur Asiltürk (2)

Töremiş ve Aşkar Slovenya’dan madalya ile döndü Töremiş ve Aşkar Slovenya’dan madalya ile döndü

“Kargı Seri Spor0- Hakem Triosu 11”

Karşılaşma 0-11 skorla sonuçlanırken, maç sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Uğur Asiltürk; “Sahamızda oynadığımız müsabakada maçın 15. dakikasında yan hakemlerin bayrak kaldırmasıyla verilen 2 kırmızı kartla 9 kişi kaldık. Bu dakikadan sonra 25 dakika boyunca rakibe, oyuna ve topa müdahale etmeyerek saha içinde durma eylemi yaptık. İlk ayrıda hakemlerin yönetimine tepki amaçlı kendi kalemize de bilinçli 2 gol attık.

İkinci yarı 9 kişi ile çıktığımız maçta tepki, amaçlı durma eylemini devam ettirerek mücadele etmedik.  Yine kendi kalemize gol atarak hakemleri protesto ettik. Rakibimizi aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ederiz. Hakemlere gelince;

 Yan hakemleri Allah’a havale ediyoruz. Bu faul pozisyonunda orta hakem ve pozisyona yakın yan hakemin duymadığı küfürü 50 metre uzaktaki diğer yan hakem duymuş, orta hakemi çağırıp oyuncumuzu attırdı.

Oysa rakibin 21 numaralı oyuncusu yan hakemin yanında küfretti, duymasına rağmen bu sefer orta hakemi uyarıp attırmadı. Bu çifte standartlı tutum, maalesef hakemin taraflı olduğunu ve kasıtlı maça çıktığını gösterir.

Sonuç itibariyle Çorum hakem camiasının beceriksizliğini, yetersizliğini ve takıma göre yönetim gösterdiğini gözler önüne sermiştir.  Rakip takımın oyuncuları ve hocası dahi yan hakeme tepki koyarak ‘ne gerek var hocam, neden maçı geriyorsun’ diye sitem etmişlerdi."

Uğur Asiltürk (1)KargıserisporHakeme tepki! Durma eylemi yaptılar, kendi kalelerine gol attılar MS 0-11 (2)Hakeme tepki! Durma eylemi yaptılar, kendi kalelerine gol attılar MS 0-11 (1)

Editör: İlkay Sever