• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Soğuk Haberleri

soğuk haberleri ve güncel soğuk gelişmeleri, soğuk ile ilgili tüm video, soğuk fotoğrafları ve soğuk haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Şevket Özkaya, Ağustos ayının ilk haftalarında etkili olması beklenen Eyyam-ı Bahur sıcakları karşısında uyardı.

KASTAMONU’DA KIŞ ORTASINDA DENİZE GİREN SAİM GÜREL, HASTANELERİN HASTALARLA DOLU OLDUĞUNU BELİRTEREK, KARADENİZ’DE DENİZE GİREREK ŞİFA BULDUĞUNU SÖYLEDİ.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TOKİ Kuruçay konutlarına giderek eksikleri yerinde tespit etti.

Bolu, Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan meteorolojik parametrelerde bu gece eksi 18,3 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

TOKAT İSTİŞARE HEYETİ ÜYELERİ ÇAMLIBEL’DE 2360 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU. SOĞUK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEYEN YEDİDEN YETMİŞE HERKES FİDAN DİKMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE...

İSTANBUL’DAN KASTAMONU’NUN BOZKURT İLÇESİNDE İKAMET EDEN HASTA BABALARINI ALMAK İÇİN GELEN AİLE, YOĞUN KAR YAĞIŞI VE TİPİ SEBEBİYLE YOLDA MAHSUR...

EKONOMİ

Osmancık’ta soğuk havalardan ve hastalıklardan korunmak isteyen insanlar aktarlarda bulunan doğal ürünlere ilgi gösteriyor.

SPOR

Pazar günü 14:30’da İskilip İlçe sahasında başlayan maça yağışlı hava etkili oldu. Maç sonucu ev sahibi ekibin mağlubiyetiyle son buldu.

EKONOMİ

Osmancık’ta havaların soğuması ve kış mevsiminin etkili olmasıyla birlikte kışlık odun ve kömür satışlarında artış oldu.