• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Dolu Haberleri

dolu haberleri ve güncel dolu gelişmeleri, dolu ile ilgili tüm video, dolu fotoğrafları ve dolu haberleri Evrim Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

ÇORUM’DA SICAK HAVA YERİNİ YAĞIŞLI HAVAYA BIRAKTI.

GÜNDEM

ÇORUM’DA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ VE DOLU HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ.

ASAYİŞ

TOKAT'IN ZİLE İLÇESİNDE TEMMUZ AYINDA YAĞAN YAĞMUR NEDENİYLE SOKAKLAR IRMAĞA DÖNDÜ.

GÜNDEM

İlçe merkezinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken dolu tanelerinin boyutları şaşırttı.

GÜNDEM

KASTAMONU’DA SAĞANAK YAĞIŞ İLE BİRLİKTE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU. DOLU YAĞIŞI SEBEBİYLE YOLLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ, ULAŞIMDA AKSAKLIKLAR YAŞANDI.

GÜNDEM

Meteoroloji’nin yağış uyarılarının ardından Çorum’un Osmancık ilçesinde akşam saatlerinde fırtına, sağanak ve dolu yağışı etkili oldu.

ASAYİŞ

Tokat’ta akşamüstü etkisini artıran şiddetli yağmur ve dolu yağışı, su taşkınlarına yol açarak tarlaları ve ekili alanları vurdu.

GÜNDEM

Çorum Valiliği, kuvvetli yağışa karşı uyarım yayımladı. 00:00'da başlaması beklenen yağışın 20:00' kadar süreceğini duyurarak vatandaşları sel, su baskını, yıldırım...

GÜNDEM

Çorum'un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde bir anda bastıran yoğun dolu yağışı yolları ve yeşil alanları beyaza bürüdü.

GÜNDEM

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

GÜNDEM

Çorum’un Osmancık ilçesinde sağanak ve dolu yağışı hayatı esir aldı. Kırsal kesimlerde ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı bazı bölgelerde 20 dakika...

Çevre

KARABÜK'ÜN OVACIK İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN KISA SÜRELİ DOLU YAĞIŞI SONRASI ÇEVRE BEYAZA BÜRÜDÜ