Karadeniz’i İstanbul’a bağlayan uluslararası (E-80) D100 karayolu, Ömer Derindere bulvarının kenarlarındaki çöpler için Osmancık Kaymakamlığı harekete geçti.

Günde 10 binden fazla aracın geçtiği, Osmancık’ın uluslararası (E-80) D100 karayolu, Ömer Derindere Bulvarı kenarına gelişigüzel atılan çöpler ilçe halkının tepkisine neden olmuştu. Yol kenarında çöp konteynırı bulunmasına rağmen çöpünü gelişi güzel atan duyarsız vatandaşlar kadar, atılan çöplerin bulundukları yerden toplanmaması da büyük tepki almıştı.

Konuyla ilgili “ Bu çirkin görüntüler Osmancık’a hiç ama hiç yakışmıyor” haberimiz üzerine Osmancık Kaymakamlığı harekete geçti. Alınan bilgiye göre, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, belediye başkanı ile görüştü.

Kaymakamlık koltuğuna oturdu, Gemici İlkokulu’nun bitirilmesini istedi Kaymakamlık koltuğuna oturdu, Gemici İlkokulu’nun bitirilmesini istedi

Vaktinde toplanmayan ve söz konusu alanda biriken atıklar, yalap şap da olsa toplandı.

Öte yandan, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin de konuyla yakından ilgilendiği, bu tür olumsuz görüntülerin tekrar etmemesi için konunun yakından takip edileceği öğrenildi. 

Editör: İlkay Sever