Osmancık Müftülüğünün aylık mutad toplantısında İl Müftülüğü Bağımlılık Koordinatörü Vaiz Kemal Demirden, din görevlilerine bağımlılıkla mücadeleyi anlattı.

Osmancık İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın’ın başkanlığında yapılan aylık mutad toplantısı, Beyazıt Camii Müezzin-Kayyımı Ramazan Akıncı’nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Gündem konularının ardından Kitap Oku-Yorum Projesininim tamamına iştirak edenlere katılım belgesi takdim edildi.

Kalp krizi hayattan koparmıştı. Yazdıgı son şiirde adeta vedalaştı Kalp krizi hayattan koparmıştı. Yazdıgı son şiirde adeta vedalaştı

Toplantıda İl Müftülüğü Bağımlılık Koordinatörü Vaiz Kemal Demirden, Bağımlılıkla Mücadelenin önemine dikkat çekerek, çağımızın problemi olan bağımlılığın ne anlama geldiğini, bağımlılığın çeşitlerinin neler olduğunu söyledi.

Demirden, bu sorundan kurtulmak için öneriler sundu, yardım alınabilecek kurum ve kuruluşlardan bahsetti. Demirden, bağımlılığın panzehrinin sevgi, ilgi, muhabbet ve maneviyat temeline dayalı bir çözümle mümkün olabileceğini aktardı.

Editör: İlkay Sever