Osmancık Kızılırmak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli ailelerini bir araya getirdi.

Dernek başkanı Muzaffer Kara, düzenlenen etkinlikle, engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek, birlik ve beraberliği sağlamak istediklerini söyledi. Osmancık'ta faaliyetlerini sürdüren, Kızılırmak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yemekli bir organizasyon düzenledi. Ulusoy Asya Tesislerinde düzenlenen etkinliğe, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi önceden belirlenen bir programı nedeniyle katılamazken, gönderdiği çiçek ve telgrafla programın başarılı geçmesini dileyerek katılımcılara sevgi ve selamlarını iletti.

Doğuştan hidrosefali hastalığıyla mücadele eden yüzde 100 engelli Berkay Kara, etkinliğe katılan ilçe kaymakamı Ayhan Akpay’a ve engellilerin sorun ve taleplerini gündeme taşıyan basın mensupları adına, emekli eğitimci, gazeteci Mustafa Ulusoy’a çiçek taktim etti. İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Berkay Kara’ya teşekkür edip, kaymakamlığa davet etti.

Çorum'da kaza sonrası köpeğine böyle sarıldı! Çorum'da kaza sonrası köpeğine böyle sarıldı!

Akpay etkinlikte, engelli bireyler ve aileleri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti, taleplerini dinledi. Etkinlikte derneğin amacından da bahseden dernek başkanı Muzaffer Kara, yönetim kurulu üyeleri adına katılımda bulunan herkese ve gönderdiği telgrafla tebriklerini ileten Çorum Valisi Mustafa Çifçi ve Valilik Özel Kalem Müdürü Niyazi Kızılırmak ile Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Şeref Keskin, Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Kaymakamlık Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Gürer,  Ulusoy Asya Tesisleri sahibi Aytaç Baba, iş insanı Murat Koçak’a teşekkür etti.  

Editör: İlkay Sever