Vefat etmeden önce yazdığı son şiir vedası oldu! Vefat etmeden önce yazdığı son şiir vedası oldu!

Yeni yıl öncesi asgari ücret ve maaş zammı henüz oluşmadan zincir marketlerin ürün fiyatlarını artırdığı yönündeki ihbarlar üzerine Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini yoğunlaştırdı. Haksız ticari uygulamaların önüne geçilebilmek amacıyla marketlerde denetim yapan ekipler, etiket fiyatlarından alış-satış fiyatlarına kadar tüketicinin korunmasına yönelik tüm ayrıntıları titizlikle inceliyor. Alo 153 Zabıta hattına fiyatların artırıldığına yönelik gelen ihbarları değerlendiren ekipler, ansızın yaptığı denetimlerde reyonlardaki ürünlerin etiket fiyatı ile kasa
fiyatının tutarlılığının yanında kullanma tarihlerini de kontrol ediyor. Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Göyhan, kendilerine ulaşan ihbarlara anında cevap verdiklerini belirterek “Fahiş fiyat uygulayan, son tüketim tarihi geçmiş ürün
satan ve kasa fiyatı ile reyon fiyatı farklılığı olan işyerlerini denetliyoruz. Tüm şehir genelinde denetimlerimize devam edeceğiz.” dedi.


Yeni yılda oluşan zam beklentisini fırsata çevirerek fiyatlarda artış yapıldığı yönündeki ihbarlar üzerine harekete geçtiklerini belirten Göyhan, zincir marketlerde fiyat etiketi, fahiş fiyat uygulamaları, kasa-reyon fiyat farklılıkları ve son tüketim tarihi geçmiş ürünlerle ilgili denetimlere yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi. İndirim etiketlerinin kasada uygulanıp uygulanmadığını da denetlediklerini vurgulayan Göyhan, “Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak vatandaşımızı mağdur eden tüm uygulamaların denetçisi ve takipçisiyiz.” dedi.

Çorum’da zincir marketlere fahiş fiyat denetimi (6)Çorum’da zincir marketlere fahiş fiyat denetimi (5)Çorum’da zincir marketlere fahiş fiyat denetimi (4)

Editör: Eray Uzun