Birlik Başkanı Yılmaz Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Muhsin Dere, birliğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından üretilen ve Çorum’un muhtelif bölgelerinde kurulan Hanımeli Yöresel Ürünler Satış Noktalarında satılan ürünleri de yakından inceleyen Muhsin Dere, Birlik Başkanı Yılmaz Kaya ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin Çorum’un müteşebbis ruhunun bir yansıması olduğuna dikkat çeken Muhsin Dere, belediye başkanı seçilmesi halinde benzeri çalışmalarına daha fazla destek vereceğini ifade etti.
Belediye Başkan Aday adaylığı süreci ve Çorum için yapmayı planladığı projeleri ile çalışmalar hakkında da bilgiler veren Muhsin Dere, Çorum’u özellikle de sanayi ve ona entegre olmuş tarımla üreten bir şehir haline getirmek istediklerini kaydetti.
Çorum’un sorunları, halkın beklentileri ile ilgili projelerin hazırlığı içerisinde olduklarını ifade eden Muhsin Dere, Çorum’un çözülemeyecek bir sorununun olmadığını dile getirdi.
300 bin nüfuslu bir şehri yönetmek için gerekli olan şeylerin liyakat ve disiplin, doğru yapılanma, doğru planlama ve doğru bütçe yönetimi olduğunun altını çizen Muhsin Dere, “Hedefimiz Çorumu büyük şehir statüsüne getirmek, göç veren değil, göç alan şehir durumuna getirmektir. Bunun yolu da sanayileşmekten, üretmekten, istihdamdan geçiyor. Buna yönelik çalışmalarımız olacak” dedi.

68b3d19d-209f-45d6-b7a1-e53eed7bede50e0063f2-baf0-4bc4-9adc-dbcb0327fa17

Editör: Eray Uzun