Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık İl Genel Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı İbrahim Şişli, Bayırdivan Bölgesindeki Köy Muhtarlar ile bir araya geldi.

Osmancık'ta silah sesleri : 1 yaralı Osmancık'ta silah sesleri : 1 yaralı

Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık İl Genel Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı İbrahim Şişli, Bayırdivan Bölgesindeki Köy Muhtarlar ile bir araya geldi. Şişli’ye AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan , Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Kabakçı , Mehmet Gömeç , Ramazan Çalışkan ve Ramazan Duru’da eşlik etti.

“HER KÖYE EŞİT VE ADİL HİZMET”

Her köye eşit ve adil hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Şişli; “Köylerimizin eksikleri ve acil yapılması gereken hizmetleri istişaresini yaptık. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetler ve bundan sonra da yapacağımız hizmetler hakkında bilgi alışverişi yaptık verimli bir toplantı oldu.

Hiçbir köyü diğer bir köyden ayırmadan eşit ve adil şekilde hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.

“BİZİMKİSİ MEMLEKET MESELESİ”

Bu zaman kadar olduğu gibi yaparsa yine AK Parti yapar diyoruz. Tüm muhtarlarımıza köy halkının sesi oldukları için teşekkür ediyorum. Bizimkisi memleket meselesi” dedi.

Editör: İlkay Sever