Emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma eylemi Emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma eylemi

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan 120 km’lik Kırıkkale-Çorum hızlı tren projesinin yapım ihalesinin aralık ayında gerçekleşeceğini söyledi.

AK Parti 81 ili kapsayan 'Türkiye Buluşmaları' programı kapsamında saha çalışmalarına başladı. Buluşma kapsamında 13 milletvekili Çorum’a gelerek ilçelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.I M G 5136

Program çerçevesinde milletvekili grupları görevli oldukları ilçelere giderek teşkilat, STK, esnaf, üretici, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Bu kapsamda Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan Osmancık’a geldi.

İlk olarak ilçe teşkilatı ziyaret eden Kaplan, burada parti yönetimi ile toplanarak geride bırakılan son iki dönemin seçim sonuçlarının kritiği yapıldı.

I M G 5143

ÇORUM’A 60 MİLYARLIK YATIRIM GETİRDİK”

22 yıl iktidarda durmanın kolay olmadığını ifade eden Kaplan; “Biz her zamankinden daha fazla çalışacağız.  Ter dökecek terimiz soğumadan geleceğiz. Cumhurbaşkanımız olduğu sürece ondan güç alıyoruz.

I M G 5149

“HIZLI TRENİ ARALIK AYINDA İHALE EDİYORUZ”

 80 yılda yapılmayanı 20 yılda yaptık. Bugüne kadar Çorum’a 60 milyarlık yatırım geldi. Hızlı treni de aralık ayında ihale ediyoruz.

Eksiklerimiz ebetteki olacak. Çünkü biz beklentileri çok arttırdık. Bugün köylere gittiğimiz de doğalgaz istiyorlar. Bunlarla övünmemiz ve guru duymamız gerekiyor” dedi.

Mustafa Kaplan (12)

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, ilçe teşkilatında yaptığı toplantının ardından Koyunbaba Türbesi ve Şehitliği ziyaret ederek dua etti.

Beraberindeki heyetle birlikte Osmancık Huzurevini de ziyaret eden Vekil Kaplan, Huzurevi sakinlerinin hal ve hatırlarını sorarak uzunca bir süre sohbet etti.

Mustafa Kaplan (10)

Yaklaşık 2 ay önce Osmancık’a atanan Kaymakam Furkan Duman’ı ve geçtiğimiz günlerde atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Gür’ü de ziyaret eden Vekil Kaplan, daha sonra esnaf ve OSB’de bulunan fabrikaları gezdi.

Milletvekili Mustafa Kaplan’a Osmancık ziyaretinde ilçe başkanı Şerif Okudan, Kadın Kolları Başkanı Vesile Zengin, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Şişli, Belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti.

Mustafa Kaplan (12)Mustafa Kaplan (13)Mustafa Kaplan (9)Mustafa Kaplan (10)Mustafa Kaplan (11)Mustafa Kaplan (6)Mustafa Kaplan (7)Mustafa Kaplan (8)Mustafa Kaplan (4)Mustafa Kaplan (5)Mustafa Kaplan (1)Mustafa Kaplan (2)Mustafa Kaplan (3)I M G 5143I M G 5149I M G 5136I M G 5138

Editör: İlkay Sever