Türkiye’nin en başarılı antrenörleri arasında yer alan Osmancık Barış Boyar Badminton Akademi Kulübü ve Badminton Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Barış Boyar Paris Olimpiyatlarında görev aldı.

Badminton sporunun Osmancık´ta gelişmesinde, ulusal ve uluslararası alanda başarıların gelmesinde en büyük pay sahibi olan ve onlarca milli sporcu yetiştirerek Türkiye’nin en başarılı antrenörleri arasında yer alan Barış Boyar,  Milli Takım Teknik Direktörü olarak Paris Olimpiyatlarında görev aldı.

İlk maçını kaybetti

Neslihan Arın (2)

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda badminton mücadeleleri Porte de La Chapelle'de yapıldı. Müsabakalarda Milli Badmintoncu Neslihan Arın, Japonya'dan Aya Ohari ile mücadele etti.

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1  (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç sonucu)

Arın, Badminton tek kadınlar grup müsabakasında Japon rakibi Aya Ohori'ye 2-0 mağlup olarak Paris 2024'teki ilk maçından yenilgiyle ayrılırken J grubundaki ikinci maçını 30 Temmuz 2024 Saat:10:20’de Peru’lu Ines Lucia Castıllo ile yapacak.

Neslihan Arın (1)

Editör: İlkay Sever