Kargı Seri Seri Spor Kulübü Antrenörü Uğur Asiltürk, Gülabibey Gençlik Spor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Kısmen maçın sonucuna etki etmiş olsalar da hakem triomuzu tebrik ederim. Futbolda bunlar var, yeter ki kasıt olmasın’’ dedi.

Çorum Beltaş 1.Amatör Lig’in ilk maçında grubun güçlü takımlarından Gülabibey Spor ile yapılan karşılaşma sonrası  açıklamalarda bulunan Kulüp Antrenörü Uğur Asiltürk, “ A takımımızdan eksik genç kalecimizle çıktığımız maçta , henüz 10. dakikada 1-0 geriye düştük. Sonrasında oyunu dengeledik ve iyi bir mücadele ortaya koyduk.

Sol kanattan oyuncumuz Mustafa Aşar’ın rakip ceza alanına girdiği bir atakta, rakip defans oyuncusu futbolcumuzu çekerek düşürdü. Penaltı kazandığımızı düşünürken, hakem triomuz pozisyonu iyi süzemedi ve oyunu devam ettirdi. Ayrıca, rakibin duran top kullandığı bir pozisyonda topu alan oyuncumuz Furkan Karakuş, kontratağa çıkarken rakibin sarı kartlı oyuncusu tarafından çekilerek düşürüldü.

Ancak umut vaat eden atağımızı kesti ve biz 2. Sarı karttan kırmızı kart beklerken hakem, faul vermesine rağmen sarı kartı çıkartmadı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devreye iyi bir mücadele ile başladık. Rakibin ataklarına izin vermedik ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Rakip de pozisyonlar buldu ancak bunları değerlendiremedi.

Maç orta saha mücadelesi şeklinde devam ederken, rakibi eksik yakaladığımız bir pozisyonda oyuncumuz Şafak, rakip son adamı faulle durdurdu. Bu pozisyon için kırmızı kart beklerken hakem, sadece sarı kart gösterdi.

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1  (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç sonucu)

Maçın uzatma dakikalarında, konsantrasyonumuzun kaybolduğu bir pozisyonda rakip ikinci golü buldu. Hakem triosu düdüğü çalarken, maçın skorunu tayin etmiş oldu’’ ifadelerini kullandı.

Rakiplerini galibiyetten ötürü, tamamıyla yerel ve genç oyunculardan oluşan takımını ise verdikleri mücadeleden ötürü yürekten tebrik eden Asiltürk, “Bugün kalecimiz dahil 6 tane 2006-2004 arası ilk defa 1.Amatör maça çıkan oyuncularımız, mücadeleden korkmadan tecrübeli rakip abilere karşı kora kor bir oyun sergilediler.

Yine müsabakayı yöneten, her ne kadar yanlış görerek veya pozisyonu süzemedikleri için göremeyerek kısmen sonuca etki etmiş olsalar da, iyi niyetli olduklarını düşündüğümüz hakem triomuzu tebrik ederim. Futbolda bunlar var, futbolda bunlar oluyor. Yeter ki kasıt olmasın.

Müsabaka sonunda oyuncumuz Emrah’ı ambulans ile hastaneye götürdük. 5 saate yakın röntgen, tomografi ve gerekli tetkik ve tedavilerden sonra hastaneden çıkabildik.

Bu vesile ile Emrah kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla’’ ifadelerini kullandı.

Umutcan Derin

Kalede umut vaat ediyor: Umutcan Derin

Öte yandan Gülabibey spor ile oynanan karşılaşmada Kargı Seri Spor kalecisi Umutcan Derin kurtardığı gollerle umut vaat eden bir görüntü çizdi.

Editör: Sedanur Çırpar