Osmancık’ta bir okurumuz, CHP İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatı yöneticilerine hitaben gazetemize bir mektup gönderdi.

İşte söz konusu mektup:

Osmancık ‘ta CHP seçmeni kazanılacak bir seçimde kendi partisi yerine neden MHP adayını destekledi.?

CHP adayı ve ilçe teşkilatı neden seçim meydanlarında yeterince görülmedi.? Neden CHP adayı seçim ofisi açmadı.?

10 yıl önce 2014 yerel seçimlerin de 6 bin dolayında oy alıp, az farkla seçim kaybedilirken, 2024 seçimlerinde bütün Türkiye de CHP oyları artış gösterirken, Osmancık’ta neden 1900 oyda kalındı.?

Genel Milletvekili seçimlerinde 5800 dolayında oy alınmışken devamında yerel seçimlerde neden oy miktarı, 1900’ e kadar geriledi.?

Osmancık CHP ilçe başkanı 2013 seçimlerinde bir ilke imza atarak kendi partisi yerine başka bir partiden neden İl Genel Meclisi adayı oldu.? Ve neden seçimlerden sonra tekrar CHP ilçe başkanı olarak atandı.?

Bu ilçe Başkanı ile parti sürekli oy kaybetmesine rağmen neden hala görevde tutulmaktadır.?

Zafer Partisi'nden Çorum ve ilçelerine yeni atama Zafer Partisi'nden Çorum ve ilçelerine yeni atama

CHP ilçe başkanı başka parti üyesi olan bir tanıdığına parti yönetimini teslim etmek için mi AKP üyesi bu arkadaşını CHP’ye üye yapmış mıdır?

Daha önceki yıllarda sürekli olarak CHP Genel Başkanına hakaretler yapan ve bunu sosyal medyada paylaşan bu kişi üzerinde ilçe başkanının ısrarının sebebi nedir?

Bu konuları, bildiği halde CHP İl Teşkilatı, neden seçim hezimetine sessiz kalmaktadır.? Parti üyelerinin verdiği tepkilere neden duyarsız davranmaktadır? İlçe başkanını neden korumaktadır?

Bundan sonraki yapılacak seçimlerde CHP Osmancık teşkilatı seçim kazanmak üzerine bir çalışması var mıdır? Yoksa son iki seçimde olduğu gibi yine MHP adaylarını mı destekleyecektir?

Ya da ilçe Başkanı AKP’li arkadaşını kendi yerine ilçe başkanı yaparak, partiyi o kişiye teslim edip seçimi AKP adayına mı kazandırmak istemektedir?

CHP seçmeni İlçe Teşkilatına tepki gösterdiği için başka partilere oy kayması olmaktadır. Bunu gördüğü halde CHP İl Teşkilatı neden sessizliğini korumaktadır? 

CHP Parti seçmenleri ilçe teşkilatından bir yanıt beklemektedir?

Okur Mektubu (2)Okur Mektubu (1)

Editör: Haber Merkezi