Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,  bakanlığa istihdam edilmek üzere 5 bin 500 personel alım sürecinin başlatıldığını duyurdu.

Bakanlığın taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere, ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile toplan 5500 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı açıklamada, ‘’Tarım ve Orman Bakanlığı ailesi büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 5 bin 500 personel alımına ilişkin süreci başlatıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Çorum'da sürücülere 9 milyon lira ceza kesildi! Çorum'da sürücülere 9 milyon lira ceza kesildi!

Bakan Yumaklı şöyle devam etti, ‘’ Aramıza katılacak arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları tarım, orman ve su alanlarındaki gücümüze güç katacak. Ülkemizin dört bir yanında Bakanlığımızın faaliyetleri artarak devam edecek. Göreve başlayacak tüm yeni mesai arkadaşlarımı kutluyor, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Adaylar tercihlerini 31.01.2024- 07.02.2024 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet sitesi üzerinden yapacak. ÖSYM’ye ve Bakanlığa posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.

bakan ibrahimbakanlık personel

Editör: Sedanur Çırpar