D-100/ E-80 Uluslararası Karayolunun Osmancık geçişinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanırken, Koyunbaba Mahallesi’ne araç giriş-çıkışları Kamil Kavşağından sağlanıyor.

Günde 10 binden fazla aracın geçtiği Osmancık’ın uluslararası D-100/ E-80 karayolunda yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yoldaki alt ve üst yapı çalışmaları Çorum Kavşağından, Kamil Kavşağına kadar yaklaşık 4 kilometrelik mesafeyi kapsarken, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Çalışmalar Samsun istikametinde devam ederken Alparslan Türkeş ve Sadri Turan Caddesi’nden karayoluna araç giriş-çıkışları yaya geçitleri kapatıldı.

Sürücüler Ve Yayalar Dikkat! (3)

Yapılan çalışma nedeni ile Emniyet Kavşağından Koyunbaba Mahallesi’ne araç-giriş çıkışları ile karayolundaki yaya geçitleri de kapatılarak araç geçişleri Kamil Kavşağından Esentepe Mahallesine ise Hastane alt geçidinden sağlanıyor.

Yapılan çalışma sebebiyle sürücülerin ve yayaların dikkatli olması ve trafik işaret ve işaretçilerine uyum sağlaması gerekmekte.

Emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma eylemi Emekli astsubaydan belediyenin önünde oturma eylemi

Sürücüler Ve Yayalar Dikkat!

Editör: İlkay Sever