• USD 32,55
  • EUR 34,97
  • ALTIN 2.433,52
  • BİST100 9.916
  • BTC 62.500
00:30 GÜNDEM

İl Özel İdaresini ziyaret eden Çorum Valisi  Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Genel Sekreter Recep Cıplak ve Şube Müdürlerinden İl Özel İdaresinin 2024 yılı çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

00:23 Çevre

Çorum Valiliği İl ve ilçelerinin eşsiz güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor. İşte Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı imzalı İbikçam Göleti şu şekilde.

9 saat önce GÜNDEM

Çorum’un Osmancık ilçesinde sağanak ve dolu yağışı hayatı esir aldı. Kırsal kesimlerde ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı bazı bölgelerde 20 dakika aralıksız sürerken meyve ve sebzeler zarar gördü.

10 saat önce Kastamonu

KASTAMONU'NUN AZDAVAY VE İNEBOLU İLÇELERİNDE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLURKEN, HANÖNÜ İLÇESİNDE İSE SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ.

10 saat önce ASAYİŞ

ÇORUM’DA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİ İLE FRENLERİ TUTMADIĞI İÇİN KONTROLDEN ÇIKAN TIR AYDINLATMA DİREKLERİNİ YIKARAK DUVARA ÇARPTI.

10 saat önce ASAYİŞ

KASTAMONU'NUN CİDE İLÇESİNDE SOKAĞA ATLAYAN KÖPEĞE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI. MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI KÖPEK İSE TELEF OLDU.

10 saat önce GÜNDEM

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

10 saat önce ASAYİŞ

Bir şahıs, su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

11 saat önce Çevre

KARABÜK'ÜN OVACIK İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN KISA SÜRELİ DOLU YAĞIŞI SONRASI ÇEVRE BEYAZA BÜRÜDÜ

11 saat önce ASAYİŞ

Çorum’da etkili olan sağanak yağış nedeni ile firenleri tutmayan çekici aydınlatma direklerini yıkarak duvara çarptı.