Çorum’un Osmancık ilçesinde özel gereksinimli öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar düzenlenen sergi ile halkın beğenisine sunuldu.

Osmancık Pırlanta Pirinç Festivali Kapsamında Kent Konseyi Özel Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte özel gereksinimli öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar düzenlenen sergi ile halkın beğenisine sunuldu. Karma resim sergisi Kent Konseyi Kültür Evi’nde gerçekleşirken, Osmancık Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından ortaya konulan eserlerde yer aldı.

Giresun’da Islık Dili Festivali’nin tarihi belli oldu Giresun’da Islık Dili Festivali’nin tarihi belli oldu

“Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar” (2)

Sergide öğrencilerinin farklı teknikler kullanarak hazırladıkları çok sayıda resimler yer alırken, davetliler sergideki eserleri inceleyerek, İlk Gülen Gözler Özel Eğitim Kurucusu Gülden Arzoğlu’ndan bilgi aldı.

Sergiyi gezen konuklar, bu etkinliğe katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

“Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar” (4)

Karma Resim Sergisi’ne Kaymakam Furkan Duman, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Kent Konseyi Başkanı Ceyhan Dölcü, Kadın Kolları Meclisi Başkanı Sema Tüfeker Okutan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Keskin, Özel Eğitim Meclisi Başkanı Ali Uzun, siyasi parti, STK başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

“Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar” (1)

Sergi sonunda İlçe Kaymakamı Furkan Duman anı defterine duygu ve düşüncelerini yazarak imzaladı.

“Özel Eğitimden Özgür Dokunuşlar” (5)

Editör: İlkay Sever