Osmancık’ta toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin gerçekleştirileceği alanlar ile afiş ve pankartların asılacağı yerler yeniden belirlendi.

Osmancık ilçe merkezinde yapılacak açık hava toplantıları ile ilgili olarak toplanma yeri, miting alanı, yürüyüş güzergahı ve gösteri yürüyüşlerinin yeri ve güzergahı ile kullanılacak afiş ve pankartların asılabileceği yerlerin ocak ayı itibarıyla yeniden gözden geçirildiği öğrenildi.

TOPLANMA BÖLGELERİ

Atatürk, Alparslan Türkeş ve Namık Kemal Caddelerinin arasındaki Belediye Otoparkı (Eski Hükümet Konağı Alanı) 1’nci Toplanma Bölgesi, Yaşar Okuyan Caddesi, Atatürk Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddelerinin kesiştiği kavşak yanı 2’nci Toplanma Bölgesi olarak yeniden belirlendi.

YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARI

1’nci Toplanma Bölgesi ile Alparslan Türkeş Caddesini takiben bu caddenin bittiği/başladığı yerde bulunan Saat Kulesi Meydanı 1‘inci Yürüyüş Güzergahı, 2’nci Toplanma Bölgesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesini takiben, Yeni Çeşme Sokak üzerinden Saat Kulesi Meydanı 2’inci Yürüyüş Güzergahı alarak yeniden belirlendi.

MİTİNG ALANLARI

Alparslan Türkeş Cad. üzeri Mehmet Akif Cad. kesiştiği kavşakta bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Eski Kızılay Meydanı) 1’inci Miting Alanı, Alparslan Türkeş Cad. Ulu Cami Cad. ve Şehit Üsteğmen Sebahattin Öremiş Caddelerinin kestiği noktada bulunan Saat Kulesi Meydanı 2’inci Miting Alanı, Atatürk Caddesi ile Alparslan Türkeş Caddelerinin kesiştiği alan ise (Ziraat Bankası Kavşağı) ‘3’üncü Miting Alanı olarak kullanılacak.

Kız arkadaşı ile tartışan gruba ateş açtı! Kız arkadaşı ile tartışan gruba ateş açtı!

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Afiş ve Pankart asılacak yerlerle ilgili ise alınan karar şu şekilde; Belediye tarafından kurulan ilan panoları ile billboardlara (gerekli izin veya ücreti karşılığında), kamu kurum ve kuruluş binaları haricinde özel mülkiyet olan binalar ile dükkan duvarlarına (sahiplerinin rızası ile) asılacak ve yapıştırılacak.

Editör: Yılmaz Yolcu