Bıçaklı saldırıda öldürülen işletme müdürü anıldı Bıçaklı saldırıda öldürülen işletme müdürü anıldı

Çorum’un Osmancık ilçesinde bulunan 1 meydan ve 1 kapalı pazar alanı düğünlere tahsis edilecek.

Çorum’un Osmancık ilçesi Kızılırmak Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait Devlet Bahçeli Kent Meydanı ve Güney Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazar alanı düğün, nişan ve benzeri merasimlere tahsis edilecek. Belediye Meclisi konuyla ilgili ücret tarifesini de belirleyerek karara bağladı.

Ağustos ayı toplantısında konuyu gündemine alan Osmancık Belediye Meclisi, yaptıkları değerlendirmeler ve müzakereler sonucunda, Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan Osmancık Belediyesine ait Devlet Bahçeli Kent Meydaninin düğün, nişan, toplantı, gösteri gibi etkinlikler için akşam saat 19:00'dan sonra kişi ya da kurumlara tahsis edilmesini oy çokluğuyla kabul etti.

Meclis üyeleri toplantıda Güney Mahallesinde bulunan mülkiyeti Osmancık Belediyesine ait Kapalı Pazar yerinin düğün, nisan, toplantı, gösteri gibi etkinlikler için Cuma- Cumartesi -Pazar günleri kişi ya da kuruluşlara tahsis edilmesine de oy birliği ile karar verdi.

Buna göre; Devlet Bahçeli Kent Meydani için 20.000,00 TL (Yirmi bin TL) ücret tarifesi belirlenmesi oy çokluğuyla, Kapalı Pazar yeri için 10.000,00TL (On bin TL) ücret tarifesi belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Devlet Bahçeli Kent Meydani ile Kapalı Pazar yerinde yapılacak düğün, nişan, toplantı gösteri vb. etkinlikler için ücret alınmayacakların, Belediye Kültür ye Sosyal İşler Komisyonunca belirlenmesine oy birliğiyle karar verildi.

Çorum’un Osmancık ilçesinde yaklaşık 40 yıl boyunca hizmet veren eski Belediye Binası’nın yıkılmasının ardından yapılan yeni meydana Devlet Bahçeli Kent Meydanı adı verilmişti.

Editör: İlkay Sever