Osmancık Belediyespor 3’te 3 yaptı

Çorum U13 Ligi 3.hafta maçı

H.E Kültür Spor. : 2

Osmancık Belediye Spor: 4

Osmancıkgücü Spor Kulübü’nden Akpay’a ziyaret Osmancıkgücü Spor Kulübü’nden Akpay’a ziyaret

Osmancık Belediyespor U13 takımı, Çorum U13 Ligi 3.hafta maçında Halk Eğitim Kültür Spor ile oynan maçı 4-2 kazandı. Grupta üç maçta üçüncü galibiyetini alan Osmancık Belediyespor puanını 9’a çıkardı.

Maçın genelinde oyunu kontrol ederek ve oyuna ağırlığını koyarak maçı tamamladıklarını belirten antrenör Tuncay Akıllı; “İlk yarıda 2-0 önde olduğumuz süreçte farkı daha da açabilecekken final paslarındaki hatalardan farkı açamadık. İkinci yarı maçın sonlarına doğru maça daha da ağırlığımızı koyup, çok sayıda fırsat yaratıp maçtan galip ayrıldık. Bugün sahada istediklerimi yapmaya çalışan çocuklarımı tebrik ediyorum. Grupta 3.maçta 3.galibiyetimizi aldık ve puanımızı 9 a çıkardık. ” dedi.

“ÜST LİGLERE OYUNCU GÖNDERMEK İSTİYORUZ”

Ana hedeflerinin zeki, çevik, ve ahlaklı sporcular yetiştirmek olduğunun altını çizen Antrenör Tuncay Akıllı; “Osmancık Belediye Spor olarak belki de ilk defa alt yapıda U11 den U16 ya kadar yaş kategorisinde takım çıkarıyoruz. Ve bunu 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaptık. Osmancık’ta spor potansiyelinin yüksek olması bu konuda işimizi de kolaylaştırmış durumda. Osmancık Belediye Spor olarak ve antrenör olarak en büyük amacımız; iyi bir jenerasyon yakalamak ve profesyonel seviyeye çıkarabildiğimiz kadar futbolcu çıkarmak. Endüstriyel futbolda maliyetlerin, paraların çok yüksek seviyelerde olduğunu düşündüğümüzde, alt yapı ve özkaynak sisteminin ne kadar önemli olduğunu da görmekteyiz.

Osmancık Belediyespor 3’Te 3 Yaptı (2)

Bu çalışma ve bu sistemle devam ettiğimiz sürece yaklaşık 3 ile 4 yıl sonra Çorum bölgesinde üst liglerde oynayan ve adından söz ettiren bir jenerasyon yakalamış olacağız. Ve buradan da daha üst liglere oyuncu göndermek istiyoruz. Hem takımımızın adını hem de ilçemizin adını futbolda adından söz ettirerek ülke futboluna da katkı da bulunmak istiyoruz. Ama her şeyden önce çocuklarımızdan istediğimiz; Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği üzere; zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek en ana hedefimiz olacak.”dedi.

Editör: İlkay Sever