Çorum, Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi’ne Ulusal Destek Servisi “eTwinning Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirdi.

Omancık Ömer Derindere Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Hülya Sarıdaş ve öğrencileri Yüsra Alaca, Y. Tuana KİŞİ, M. Hira Akdaş, Burcu Odabaşı, Sude Şentürk, E. Tuna Bilgili ve S. Eren Karakuş; katıldıkları “Unlock the Language Chest” isimli uluslararası eTwinning Projesinde yaptıkları çalışmalar sebebiyle Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından “eTwinning Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirildi.

Ömer Derindere Fen Lisesine Kalite Etiketi (1)

“Unlock the Languahge Chest” adlı projede İspanya’dan 1, Polonya’dan 1, Litvanya’dan 1 ve Türkiye’den 6 olmak üzere toplamda 9 okul ve 70 öğrenci yer almakta.  Bu proje dil öğrenme sürecini eğlenceli ve etkili bir şekilde desteklemeyi amaçlayan bir dil öğrenme girişimidir. Proje süresince öğrencilerin aktif olarak katılım sağladığı hedef dilde (İngilizce) öğrencilerin pratik yapmasını sağlayan çevrimiçi toplantılar yapıldı. Proje sonunda ortak ürün olarak İngilizce olarak Yemek Tarifleri Kitabı (ebook) hazırlandı, sanal sergiler düzenlendi.

"Öğretmen Gözüyle" Temalı Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek "Öğretmen Gözüyle" Temalı Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek

UDS tarafından gönderilen sertifikalar okulda yapılan törenle Hülya Sarıdaş ve okul öğrencilerine Mustafa Yıldırım tarafından teslim edildi.

Okul Müdürü Mustafa Yıldırım “Yaptıkları bu özverili çalışmalardan dolayı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyor, başarılarından dolayı kutluyorum.” dedi.

Ömer Derindere Fen Lisesine Kalite Etiketi (2)

Editör: Tuğba Yoldaş