UEFA Uluslar Ligi: Türkiye: 1 - Karadağ: 0 (Maç sonucu) UEFA Uluslar Ligi: Türkiye: 1 - Karadağ: 0 (Maç sonucu)

Dünya Görme Engelliler Halter Şampiyonası’nda mücadele eden milli sporcu Muhammet Şimşek, toplamda 597,5 kilo kaldırarak 2. olduğunu belirterek, "2,5 kilo ile dünya şampiyonluğunu kaçırdım. Bu sene böyle geçti, umarım seneye daha güzel sonuçlar alırım" dedi.

"Bu armayı taşıdığım için gurur duyuyorum"

Kazakistan’da ülkesini temsil ettiği için gurur duyduğunu belirten sporcu Muhammet Şimşek, "Türk Milli Takımı olarak bu al bayrağı taşımak çok farklı bir duygu. Oraya gidince ’Sen’ değil ’Biz’ olarak bakıyoruz. Bu armayı taşıdığım için gurur duyuyorum. Milli takımının adı altında madalya almak çok ayrı bir gurur. Aileme, hocalarıma ve arkadaşlarıma bu gururu yaşattığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Hazırlık süresince kendisine destek veren yakınlarına teşekkür milli sporcu, gelecek seneden daha umutlu olduğunu söyleyerek, "Bu sene böyle geçti. Umarım seneye daha güzel sonuçlar alırım. Başta antrenörüm Ömer Faruk Aksoy hocama teşekkür ediyorum. Yanımızda olmadığı bir an yoktu. Aynı zamanda ailem her zaman destekçim oldu. Dualarını eksik etmedi. Arkadaşlarımda desteklerini esirgemedi. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak: iha