Boya kalemleri, silgiler, defterler, kaliteli çantalar ve rengarenk kırtasiye malzemeleri 45 yıllık tecrübesi ve TSE standartları ile Kardeş Kitap Kırtasiye’ de.

Osmancık’ta 1979 yılından günümüze hem kırtasiye hem kitap hem de spor malzemeleri satan Kardeş Kitap Kırtasiye sahiplerinden Nurettin Boyacı, okul alışverişinde velilere öneri ve uyarılarda bulundu.  Uygunsuz koşullarda, ucuz yöntemlerle üretilen kırtasiye malzemelerinin çocuklar için olumsuz sonuçlar doğurabileceğinin altını çizen Boyacı, market zincirleri ve ucuzlukcuların kırtasiyeye yönelmesinin de esnafı zor duruma soktuğunu belirtti.

Hitit Üniversitesi’ni 6 akademisyen dünya ligine taşıdı Hitit Üniversitesi’ni 6 akademisyen dünya ligine taşıdı

“Kırtasiye, Kırtasiyeciden Alınır” (5)

2024-2025 eğitim-öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Boyacı, velilerin kırtasiye alışverişinde önce ilçe esnafına yönelmesini tasviye ederek; “1979 yılında kardeşim emekli öğretmen Sefer Mustafa Boyacı ile adım attığımız sektörde bugün 45'inci yılımızı geride bıraktık. 10 yıl sonra ise Yazı Mahallesi’nde bulunan 2. şubemizi sektöre dahil ettik.  Hem kırtasiye hem kitap hem de spor malzemeleri satışını gerçekleştirdiğimiz işletmemizde tüm ürünler TSE standartlarında, aynı zamanda CE işareti bulunan, kaynağı bilinen ürünlerdir.

“Kırtasiye, Kırtasiyeciden Alınır” (3)

Uzmanlarında dediği gibi, uygunsuz koşullarda, ucuz yöntemlerle üretilen kırtasiye malzemeleri çocuklar için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bizlerde yeni eğitim-öğretim yılına başlarken çocuklarımızın sağlığı için tüm velilerimize TSE Markalı ürünleri tercih etmeleri çağrısında bulunuyoruz. Velilerimiz hem kaliteli hem sağlıklı hem de uygun fiyatlı ürünleri kırtasiyemizde bulabilirler. Kırtasiye malzemesi kırtasiyeden alınır. ”dedi. 

“Kırtasiye, Kırtasiyeciden Alınır” (4)“Kırtasiye, Kırtasiyeciden Alınır” (2)

Editör: Tuğba Yoldaş