Erzincan-Sivas kara yolunda tır ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında 1’i bebek toplam 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Kopan bacağı hastaneye yetiştirmek için sağlık ekipleri zamanla yarıştı. Kaza mahalli adeta savaş alanını andırdı. 

Kaza,  Erzincan - Sivas kara yolu Sakaltutan Geçidi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ağrı’dan polis ve ailesini Ankara’ya götürmek için yola çıkan Eren Kılıç yönetimindeki  04 T 0256 plakalı Hyundai marka ticari araç ile yoldan çıkarak karşı şeride geçtiği tahmin edilen Scania marka 71 ACY 330 plakalı eşya yüklü tır çarpıştı. Kazada ticari taksi tamamen hurda yığınına dönerken araçta bulunan sürücü polis ailesi ve bebekleri olmak üzere toplam 4 kişi hayatını kaybetti, tır sürücüsüyle birlikte toplam 2 kişi ağır yaralı olarak Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza mahallinde yaralı ile kopan bacağı sağlık ekipleri tarafından adeta zamanla yarışılarak hastaneye ulaştırıldı.

Yaralanan TIR sürücü Hasan K. ve tırdaki Çorumlu genç Burak U. ise Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan 2 yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ticari taksinin içerisinden AFAD ekiplerince çıkarılan cesetler hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Otobüste kadın yolcuyla başlayan tartışma, bıçakla yaralama ile bitti Otobüste kadın yolcuyla başlayan tartışma, bıçakla yaralama ile bitti

Polis Memuru, Eşi ve Çocuğu Hayatını Kaybetti

Erzincan'da meydana gelen kazada Kırşehirli Polis, eşi ve çocuğu hayatını kaybetti. Polis Memuru Ömer Cihan, eşi Fatma Cihan ve çocukları Batuhan Cihan'ın cenazeleri bugün Ahi Evran Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

456696663 828885019429452 8267405227362162313 N

Editör: İlkay Sever