Kargı Tatil Köyü, fazla uzağa gitmeden tatil yapmanın en yakın noktalarından biri. Doğa yürüyüşü, bisiklet, ATV veya Göl Botu turları ile hem dinlenme hem eğlence hem de spor yapmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler Çorum’un önemli turizm merkezlerinden Kargı Tatil Köyü’nün yolunu tuttu.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler Çorum’un önemli turizm merkezlerinden Kargı Tatil Köyü’nün yolunu tuttu. Manzarası, Bungalov evleri, Roma dönemine ait kaya mezarı, restoranı, gölü, yeşilin her tonuna sahip ormanı, dingin ve huzur dolu köşeleri ile Kargı Tatil Köyü bölgeye gelen tatilcilerin en çok tercih ettiği noktalardan biri oldu.

Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (2)

Evden uzakta, ev huzurunda

Eşsiz konumuyla, doğa severlere huzurun ve konforun mükemmel bir birleşimini sunan Kargı Tatil Köyü, kalorifer sistemi ile ısıtılan 8 odalı oteli, 4 kişinin rahatlıkla kalabileceği, ev ortamını hissettiren tasarımı ve orman manzarasının bulunduran 1+1 Bungalov evleri, ücretsiz internet hizmeti ile huzurlu anlar için ideal bir ortam sunuyor.

Bir gece veya bir hafta dilediğiniz kadar Kargı Tatil Köyü’nün konforlu konaklama imkanlarından yararlanın.

Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (11)

Onlarca yemek çeşidi ile tatilin tadını çıkarın

Kargı Tatil Köyü, sadece konaklama seçenekleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda damak tadına hitap eden restoranı ile de hizmet veriyor. Tatilin tadını çıkarmak isteyenlere 70 in üzerinde lezzetlerle dolu menüsünün yer aldığı restoranı, 50 kişinin bir arada yemek yiyebileceği göl üstünde sabah kahvaltısı, yemek, piknik alanı ile hem göze hem damağa inanılmaz bir şölen sunuyor.

Kargı Tatil Köyü, tertemiz doğanın keyfini çıkarıp, mangal yapabileceğiniz, canlı alabalık üretim çiftliğinde henüz çıkmış tazecik balıkları yiyebileceğiniz yer.

Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (9)

Yürüyüş, Bisiklet, ATV ve Göl Botu turları

Kargı Tatil Köyü, fazla uzağa gitmeden tatil yapmanın en yakın noktalarından biri. Doğa yürüyüşü, bisiklet, ATV veya Göl Botu turları ile hem dinlenme hem eğlence hem de spor yapmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (8)

Doğa ve tarih iç içe

CHP'li eski vekilin eşi Özel Kalem Müdürü oldu! CHP'li eski vekilin eşi Özel Kalem Müdürü oldu!

Yürüyüş yolu üzerinde şelale, Roma dönemine ait kaya mezarı manzarası ile doğa ve tarihin iç içe bulunduğu Kargı Tatil Köyü sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Rahat ulaşım

İşletmeciliğini Mehmet Çetin, işletme müdürlüğünü Cengiz Çetin’in yaptığı Kargı Tatil Köyü, rahat ulaşımı ile Kargı merkeze 20 kilometre uzaklıkta Paşaköy yolu üzerinde.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 0364 651 21 80

Mehmet Çetin:0538 363 95 46

Cengiz Çetin: 0535 278 69 19  

Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor

Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (12)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (13)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (8)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (9)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (10)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (11)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (5)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (6)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (7)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (2)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (3)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (4)Kargı Tatil Köyü, Büyülü Manzarası Ile Sizleri Bekliyor (1)

Editör: İlkay Sever