Koyun veya kuzu etinin, kendi yağında, tepside 4 saat pişirilmesiyle yapılan kara fırın kebabı, tadanların iştahını kabartıyor.

20 yıldır hizmet veren Meşhur Dodurga Kebapçısı Osmancık’ta şube açtı. Kaliteli mamül, hijyen ve güler yüz anlayışı ile 20 yıldır hizmet veren Meşhur Kebapçı Dodurga’nın sembol markaları arasında yer alıyor. Kara Taş Fırın kebabıyla meşhur olan Ahmet Akbaş’ın 20 yıllık tecrübesi oğlu Serdar Akbaş tarafından Osmancık’a da taşındı.

Bağımlılıkla mücadelenin önemi için pedal çevirdiler Bağımlılıkla mücadelenin önemi için pedal çevirdiler

Meşhur Dodurga Kebapçısı Osmancık’ta şube açtı (8) (1)

Kara Taş Fırın kebabıyla meşhur olan Ahmet Akbaş’ın 20 yıllık tecrübesi oğlu Serdar Akbaş tarafından Osmancık’a da taşındı.

Kısa süre önce açılan şube kebap sevenlerin uğrak mekanı olurken, işletme sahibi Serdar Akbaş, et, kıyma ve tavuk sote, ekmek arası sucuk, çorba, kahvaltı çeşitleri ve Kara taş fırın kebabını usulüne uygun olarak yemek isteyenleri şubelerine davet etti.

 ‘Kara fırın kebabı’ tadanların iştahını kabartıyor (1)

Koyun veya kuzu etinin, kendi yağında, tepside 4 saat pişirilmesiyle yapılan kara fırın kebabı, tadanların iştahını kabartıyor.

Kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri koyun ve kuzuların etiyle hazırlanan kebabın yanı sıra aynı yöntemle fırında tavuk da hazırladıklarını belirten işletme sahibi Serdar Akbaş, toplu davet ve kadınların altın günlerini yapabileceği mekanda, porsiyon Kebap’ın 250 TL, Arnavut ciğeri + pilav 150 TL, saç tava ciğer + pilav 100 TL, saç tava + pilav 180 TL, kıyma sote +pilav 120 TL, kanat + pilav 100 TL, sucuk ekmek 50 TL, kahvaltı 120 TL yanında çay ücretsiz olarak sunuyor.

Mekanda misafirlerini ağırlamak isteyenler 0541 398 42 74 numaralı telefondan rezervasyonunu verebilir.

 ‘Kara fırın kebabı’ tadanların iştahını kabartıyor (2)

20 yıldır hizmet veren Meşhur Dodurga Kebapçısı Osmancık’ta şube açtı.

Editör: İlkay Sever